- Wszystkie produkty
- Higiena jamy ustnej
- Pasty i Pasztety Warzywne
- Polecane
- Przetwory owocowe
- Oleje
- Outlet
- Nasiona
- Produkty przecenione (krótki termin)
- Napoje Kokosowe
- Napoje Migdałowe
- Diety
- Produkty Świeże (tylko odbiór osobisty)
- Makaron, Ryż, Kasza
- Mąki
- Pieczywo
- Do Wypieków
- Płatki, Musli i Otręby
- Bakalie
- Słodycze i Przekąski
- Cukier i środki słodzące
- Miody
- Budynie, Galaretki, Kisiele
- Soki, Syropy i Napoje
- Herbata, Kawa, Kakao
- Oliwy, Oleje, Tłuszcze
- Produkty z Kokosa
- Przyprawy i zioła
- Ziarna i nasiona
- Mieszanki i Błonniki
- Superfoods i Suplementy
- Dania Gotowe i Konserwy
- Przetwory owocowe i warzywne
- Pasty i pasztety
- Sosy i Dipy
- Oliwki
- Środki żelujące i glony
- Kuchnie Świata
- Ryby i Owoce Morza
- Produkty dla dzieci
- Kosmetyki
- Olejki Zapachowe
- Środki czystości
- Akcesoria do Domu
- Dla Zwierząt
- Książki
- Opakowania zbiorcze
- Zero Waste
- Inne
- Nowości
- Super Oferty
Koszty Dostawy
10.99 zł |
|
12.99 zł |
|
14.99 zł | |
15.99 zł | |
*Dotyczy zamówień opłaconych z góry |
Czekolada Gorzka 72% Kakao bez dodatku cukru bezglutenowa 75g - Torras
Opis
Czekolada Gorzka 72% Kakao bez dodatku cukru bezglutenowa 75g - Torras
Opis produktu
Czekolada gorzka marki Torras to czekolada gorzka zawierająca 72% kakao bez dodatku cukru. Sprawdzi się jako pyszna przekąska lub dodatek do ciast i deserów. Czekoladę gorzką bardzo często stosuje się jako posypkę do słodkości na zimno lub w postaci rozpuszczonej, jako polewę do ciasta. Gorzka czekolada wykorzystywana jest powszechnie w cukiernictwie. Czekoladka gorzka Torras to bogactwo magnezu, które płynie z obecności dużej ilości kakao w składzie. Choć produkt wykorzystuje się najczęściej jako dodatek do pysznych, słodkich posiłków, może być spożywana również bezpośrednio. Chętnie wybierana jest przez osoby, które nie lubią słodyczy z dużą ilością cukrów.
Zawiera substancje słodzące. Produkt bezglutenowy.
Składniki
Miazga kakaowa (miejsce pochodzenia: spoza UE), substancja słodząca (maltitol), tłuszcz kakaowy, odtłuszczone kakao w proszku, inulina, emulgator (lecytyny), naturalny aromat waniliowy.
Wartość odżywcza
Wartości odżywcze w 100g | |
---|---|
Wartość energetyczna | 2184 kJ/529 kcal |
Tłuszcz | 44 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 26 g |
Węglowodany | 28 g |
w tym cukry | <0,5 g |
w tym poliole | 24 g |
Błonnik | 14 g |
Białko | 8,0 g |
Sól | 0,09 g |
Informacja alergenna
Produkt może zawierać orzechy, mleko, soję i sezam.
Uwagi
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Szczegóły produktu
Parametr | Informacja |
---|---|
Kraj Producenta | Hiszpania |
Bezglutenowy (w składnikach) | Tak |
Bezglutenowy (deklaracja) | Tak |
Wegetariański | Tak |
Wegański | Tak |
Szczegóły produktu
Produkt bez laktozy | Tak |
Produkt dla diabetyków | Bez dodatku cukru |
Produkt wegetariański | Tak |
Produkt wegański | Tak |
Dystrybutor | Mercatare (słodycze ze stevią i ksylitolem) Skawińska 25-5 31-066 Kraków |
Koszty dostawy Więcej szczegółów na stronie „Dostawa”
Produkty powiązane
Czekolada Gorzka z Kawałkami Kakao bezglutenowa Fair Trade BIO 100g - Alce Nero
Kakao, które zostało użyte w produkcji tej czekolady, pochodzi z małych gospodarstw w Południowej Ameryce.
Czekolada Gorzka 92% Kakao BIO 80g - Vivani
Baaaardzo gorzka i bardzo czarna - o zawartości 92% kakao - jest lubiana głownie przez prawdziwych "twardzieli czekoladowych".
Jej niewątpliwym atutem jest fakt, że jest słodzona cukrem kokosowym.
Czekolada Gorzka 85% Kakao BIO 100g - Vivani
Czekolada Gorzka 85% Kakao BIO marki Vivani to mocna w smaku czekolada gorzka o zawartości 85% kakao. Może być pyszną przekąską lub dodatkiem do ciast i deserów.
Czekoladę gorzką bardzo często wykorzystuje się jako posypkę do słodkości na zimno lub w postaci rozpuszczonej, jako polewę do ciasta.
Czekoladka gorzka Vivani stanowi bogactwo magnezu, które płynie z obecności dużej ilości ekologicznego kakao w składzie. Choć produkt wykorzystuje się najczęściej jako dodatek do pysznych, słodkich posiłków, może być spożywana również bezpośrednio. Chętnie wybierana jest przez osoby, które nie lubią słodyczy z dużą ilością cukrów.
Czekolada Gorzka Fair Trade BIO 100g - Alce Nero
Kakao, które zostało użyte w produkcji tej czekolady, pochodzi z małych gospodarstw w Południowej Ameryce.
Czekolada Surowa Klasyczna Gorzka BIO 50g - Cocoa
Czekolada Surowa Klasyczna Gorzka BIO marki Cocoa to gorzka czekolada wytworzona z surowych ziaren kakaowca, w której gorycz surowego ziarna przenika się z karmelową nutą nektaru z kwiatu palmy kokosowej. Tabliczka tej czekolady zaskakuje łagodnością, przy czym nie jest pozbawiona swojego intensywnego charakteru.
Czekolada Surowa Gorzka to najbardziej wykwintna z czekolad marki Cocoa. Robiona ręcznie z nieprażonych ziaren kakaowca Criollo, bogata w magnez, potas i żelazo.
Czekolada Gorzka 99% Kakao BIO 80g - Vivani
Czekolada Gorzka 99% kakao BIO marki Vivani to mocna w smaku czekolada gorzka o zawartości minimum 99% kakao. Może być pyszną przekąską lub dodatkiem do ciast i deserów.
Czekoladę gorzką bardzo często wykorzystuje się jako posypkę do słodkości na zimno lub w postaci rozpuszczonej, jako polewę do ciasta.
Bardzo wysoka zawartość kakao powoduje, że to wyjątkowa propozycja przeznaczona dla prawdziwych koneserów ciemnej czekolady. Ta czekolada ma intensywny, bogaty smak kakao i silny aromat, który rozpływa się w ustach powoli, uwalniając długotrwałe nuty dymu i prażenia – idealny wybór dla wyrafinowanego podniebienia.
Jej barwa jest kruczoczarna, aromat przywodzi na myśl surową paloną kawę i suszone śliwki, by gdzieś w tle rozbrzmieć nutami wanilii i nawet toffi.
Czekolada Gorzka Chili BIO 100g - Vivani
Czekolada gorzka z chili, o zawartości kakao min. 70% - ewidentnie dla smakoszy i poszukiwaczy pikantnych doznań podniebienia.
Czekolada Gorzka 71% Kakao BIO 100g - Vivani
Pyszna gorzka czekolada o zawartości 71% kakao.
Gorzka czekolada to nie tylko wyborny smak. Dlaczego warto od czasu do czasu zjadać kilka kostek?
- Pomaga w myśleniu. Zawiera wiele związków pobudzających mózg do pracy, np. pirazynę.
- Dodaje energii - ma najwięcej spośród czekolad węglowodanów, magnezu, potasu, żelaza, ale nie zawiera (albo niewiele) cukru!
- Dobrze mieć taką "bombę energetyczną" w plecaku, wybierając się na wędrówkę czy trening.
Czekolada Gorzka z Truskawkami bez dodatku cukru 75g - Torras
Czekolada gorzka z truskawkami BIO marki Torras to czekolada gorzka zawierająca minimum 50% kakao bez dodatku cukru. Sprawdzi się jako pyszna przekąska lub dodatek do ciast i deserów. Czekoladę gorzką bardzo często stosuje się jako posypkę do słodkości na zimno lub w postaci rozpuszczonej, jako polewę do ciasta. Gorzka czekolada wykorzystywana jest powszechnie w cukiernictwie. Czekoladka gorzka Torras to bogactwo magnezu, które płynie z obecności dużej ilości kakao w składzie. Choć produkt wykorzystuje się najczęściej jako dodatek do pysznych, słodkich posiłków, może być spożywana również bezpośrednio. Chętnie wybierana jest przez osoby, które nie lubią słodyczy z dużą ilością cukrów.
Czekolada Gorzka z Mango bez dodatku cukru 75g - Torras
Czekolada gorzka z mango bez dodatku cukru marki Torras to czekolada gorzka zawierająca minimum 52% kakao bez dodatku cukru. Sprawdzi się jako pyszna przekąska lub dodatek do ciast i deserów. Czekoladę gorzką bardzo często stosuje się jako posypkę do słodkości na zimno lub w postaci rozpuszczonej, jako polewę do ciasta. Gorzka czekolada wykorzystywana jest powszechnie w cukiernictwie. Czekoladka gorzka z mango Torras to bogactwo magnezu, które płynie z obecności dużej ilości kakao w składzie. Choć produkt wykorzystuje się najczęściej jako dodatek do pysznych, słodkich posiłków, może być spożywana również bezpośrednio. Chętnie wybierana jest przez osoby, które nie lubią słodyczy z dużą ilością cukrów.
Czekolada Gorzka 80% Kakao ze Stewią 75g - Trapa
Czekolada Gorzka 80% Kakao ze Stewią marki Trapa to czekolada mleczna bez dodatku cukru słodzona stewią, która posiada dużo mniej kalorii niż cukier.
Zawiera substancje słodzące. Produkt bezglutenowy.
Czekolada Gorzka 100% Kakao bez dodatku cukru bezglutenowa BIO 100g - Torras
Czekolada Gorzka 100% Kakao bez dodatku cukru BIO marki Torras to czekolada gorzka zawierająca 100% kakao bez dodatku cukru. Sprawdzi się jako pyszna przekąska lub dodatek do ciast i deserów. Czekoladę gorzką bardzo często stosuje się jako posypkę do słodkości na zimno lub w postaci rozpuszczonej, jako polewę do ciasta. Gorzka czekolada wykorzystywana jest powszechnie w cukiernictwie.
Czekolada Gorzka Torras stanowi bogactwo magnezu, które płynie z obecności dużej ilości kakao w składzie. Choć produkt wykorzystuje się najczęściej jako dodatek do pysznych, słodkich posiłków, może być spożywana również bezpośrednio. Chętnie wybierana jest przez osoby, które nie lubią słodyczy z dużą ilością cukrów.
Czekolada Gorzka z Kokosem bez dodatku cukru bezglutenowa 125g - Torras
Czekolada Gorzka z Kokosem bez dodatku cukru marki Torras to czekolada gorzka zawierająca minimum 52% kakao bez dodatku cukru, bezglutenowa. Sprawdzi się jako pyszna przekąska lub dodatek do ciast i deserów. Czekoladę gorzką bardzo często stosuje się jako posypkę do słodkości na zimno lub w postaci rozpuszczonej, jako polewę do ciasta. Gorzka czekolada wykorzystywana jest powszechnie w cukiernictwie.
Czekoladka Gorzka z Kokosem Torras stanowi bogactwo magnezu, które płynie z obecności dużej ilości kakao w składzie. Choć produkt wykorzystuje się najczęściej jako dodatek do pysznych, słodkich posiłków, może być spożywana również bezpośrednio. Chętnie wybierana jest przez osoby, które nie lubią słodyczy z dużą ilością cukrów.
Czekolada Gorzka 79% Kakao bez dodatku cukru bezglutenowa BIO 100g - Torras
Czekolada Gorzka 79% Kakao bez dodatku cukru BIO marki Torras to czekolada gorzka zawierająca 79% kakao bez dodatku cukru. Sprawdzi się jako pyszna przekąska lub dodatek do ciast i deserów. Czekoladę gorzką bardzo często stosuje się jako posypkę do słodkości na zimno lub w postaci rozpuszczonej, jako polewę do ciasta. Gorzka czekolada wykorzystywana jest powszechnie w cukiernictwie.
Czekoladka Gorzka Torras stanowi bogactwo magnezu, które płynie z obecności dużej ilości kakao w składzie. Choć produkt wykorzystuje się najczęściej jako dodatek do pysznych, słodkich posiłków, może być spożywana również bezpośrednio. Chętnie wybierana jest przez osoby, które nie lubią słodyczy z dużą ilością cukrów.
Czekolada Biała ze Stewią Bez Dodatku Cukru Bezglutenowa 75g - Trapa
Czekolada Biała ze Stewią bez dodatku cukru marki Trapa to czekolada biała słodzona stewią, która posiada dużo mniej kalorii niż cukier.
Zawiera substancje słodzące. Produkt bezglutenowy.
Czekolada Mleczna ze Stewią bez dodatku cukru 75g - Trapa
Czekolada Mleczna ze Stewią bez dodatku cukru marki Trapa to czekolada mleczna bez dodatku cukru słodzona stewią, która posiada dużo mniej kalorii niż cukier.
Zawiera substancje słodzące. Produkt bezglutenowy.
Czekolada Ciemna RED Exclusive 50% Mniej Kalorii bez dodatku cukru 100g - RED Delight
Czekolada Ciemna RED Exclusive 50% Mniej Kalorii bez dodatku cukru marki Chocolette to produkt bezglutenowy, o obniżonej zawartości tłuszczu (24g na 100g), w którym substancje słodzące stanowią maltitol oraz erytrytol. Może być spożywana zarówno przez wegetarian, jak i przez wegan. Jej wartość kaloryczna (286 kcal w 100g) jest o 50% niższa, niż w tradycyjnych czekoladach. Produkt wzbudzi zainteresowanie osób, którzy lubią słodkie, ale jednocześnie zdrowe przekąski. Będzie również doskonałym rozwiązaniem dla diabetyków.
Czekolada Gorzka 100% Kakao z Dominikany bez dodatku cukru BIO 80g - Vivani
Czekolada Gorzka 100% Kakao z Dominikany bez dodatku cukru BIO marki Vivani to przepyszna gorzka czekolada która powstaje z certyfikowanego ekologicznego kakao z Dominikany. W składzie czekolady nie znajdziemy żadnych zbędnych dodatków, ani cukru. Produkt dedykowany prawdziwym koneserom czekolady.
Czekolada Gorzka 40% Mniej Kalorii bez dodatku cukru 100g - Red Delight
Czekolada Gorzka bez dodatku cukru 40% mniej kalorii marki RED Delight to pyszna, mleczna czekolada charakteryzująca się obniżoną zawartością tłuszczu i brakiem dodatku cukru. Źródłem słodyczy w czekoladach Red jest erytrytol i maltitol. Erytrytol jest naturalną substancją słodzącą. Jego wartość energetyczna wynosi 0. Uważany jest obecnie za najbezpieczniejszą substancję słodzącą. Ponadto czekolada jest produktem bezglutenowym, stosownym dla wegan.
Wartość energetyczną zmniejszono o 40% poprzez obniżenie zawartości tłuszczu o 33% oraz brak dodatku cukrów w porównaniu do czekolady gorzkiej o zawartości kakao minimum 60%.
Czekolada Mleczna bez dodatku cukru 100g - Wawel
Czekolada Mleczna bez dodatku cukru marki Wawel to przepyszna czekolada, która pozwala zapomnieć o codzienności oraz rozkoszować się przyjemnym smakiem rozpływającej się w ustach, naturalnej słodyczy. Delikatna i subtelna czekolada o klasycznym, mlecznym smaku to dopracowana kompozycja, którą doceni każdy miłośnik słodkości w tradycyjnym wydaniu. Idealna jako dodatek do kawy lub herbaty o każdej porze dnia, doskonale sprawdzi się także w roli niezobowiązującego upominku dla bliskiej nam osoby.
Sięgając po Czekoladę Mleczną bez dodatku cukru zachwycisz się jej wyjątkowym smakiem, stanowiącym połączenie delikatnego i łagodnego mleka oraz ziaren najlepszych odmian kakaowca. Pozbawiona zbędnych dodatków i ulepszaczy czekolada, zawdzięczająca swój obłędny smak starannie wyselekcjonowanym, dobrej jakości składnikom.
Czekolady Wawel z linii „Bez Dodatku Cukru” to produkty polecane w szczególności dla diabetyków (bez dodatku cukru), osób ograniczających spożycie cukru oraz wszystkich, którzy poszukują smacznego uzupełnienia stosowanej diety. Czekolada zawiera tłuszcze uzyskiwane z ziarna kakaowego. Produkt nie zawiera oleju palmowego, cukru, E476, substancji konserwujących i aromatów. W składzie lecytyna z certyfikowanych nasion soi (bez GMO).
Czekolada Gorzka 70% Kakao bez dodatku cukru 100g - Wawel
Czekolada Gorzka 70% Kakao bez dodatku cukru marki Wawel to przepyszna gorzka czekolada bez cukru będąca efektem wytężonych prac nad recepturą oraz zasługą wyłącznie dobrych jakościowo składników. Wysoka zawartość masy kakaowej (miazgi kakaowej) pozwala uzyskać silnie kakaowy smak oraz bogaty aromat, który pobudza i zachęca do konsumpcji natychmiast po otwarciu. Za jej słodką nutę odpowiada maltitol - substancja z grupy polioli pochodzenia naturalnego.
Czekolada Wawel Gorzka 70% Cocoa pomoże naładować się pozytywną energią. Pozbawiona dodatku cukru czekolada wyróżnia się niesamowitym, mocno kakaowym smakiem oraz bogatym aromatem, który zawdzięcza wysokiej (70% masy produktu) zawartości miazgi kakaowej uzyskiwanej ze starannie wyselekcjonowanych odmian ziarna kakaowca pochodzących z wybrzeży Afryki. Doskonale sprawdza się w roli dodatku do kawy podczas spotkań z rodziną lub przyjaciółmi, a także jako szybka przekąska o każdej porze dnia.
Czekolady Wawel z linii „Bez Dodatku Cukru” to produkty polecane w szczególności dla diabetyków (bez dodatku cukru), osób ograniczających spożycie cukru oraz wszystkich, którzy poszukują smacznego uzupełnienia stosowanej diety. Czekolada zawiera tłuszcze uzyskiwane z ziarna kakaowego. Produkt nie zawiera oleju palmowego, cukru, E476, substancji konserwujących i aromatów. W składzie lecytyna z certyfikowanych nasion soi (bez GMO).
Czekolada Gorzka Ghana 55% Kakao 100g - Ritter Sport
Czekolada Gorzka Ghana 55% Kakao marki Dr Ritter to przepyszna czekolada, która pozwala zapomnieć o codzienności oraz rozkoszować się przyjemnym smakiem rozpływającej się w ustach, naturalnej słodyczy. Delikatna i subtelna czekolada o klasycznym, gorzkim smaku to dopracowana kompozycja, którą doceni każdy miłośnik słodkości w tradycyjnym wydaniu. Idealna jako dodatek do kawy lub herbaty o każdej porze dnia, doskonale sprawdzi się także w roli niezobowiązującego upominku dla bliskiej nam osoby.
Sięgając po Czekoladę Gorzką Dr Ritter zachwycisz się jej wyjątkowym smakiem, stanowiącym połączenie delikatnego i łagodnego mleka oraz ziaren najlepszych odmian kakaowca pochodzącego z Ghany. Pozbawiona zbędnych dodatków i ulepszaczy czekolada, zawdzięczająca swój obłędny smak starannie wyselekcjonowanym, dobrej jakości składnikom.
Czekolada Gorzka Nicaragua 61% Kakao 100g - Ritter Sport
Czekolada Gorzka Nicaragua 61% Kakao marki Dr Ritter to przepyszna czekolada, która pozwala zapomnieć o codzienności oraz rozkoszować się przyjemnym smakiem rozpływającej się w ustach, naturalnej słodyczy. Delikatna i subtelna czekolada o klasycznym, gorzkim smaku to dopracowana kompozycja, którą doceni każdy miłośnik słodkości w tradycyjnym wydaniu. Idealna jako dodatek do kawy lub herbaty o każdej porze dnia, doskonale sprawdzi się także w roli niezobowiązującego upominku dla bliskiej nam osoby.
Sięgając po Czekoladę Gorzką Dr Ritter zachwycisz się jej wyjątkowym smakiem, stanowiącym połączenie delikatnego i łagodnego mleka oraz ziaren najlepszych odmian kakaowca pochodzącego z Nikaragui. Pozbawiona zbędnych dodatków i ulepszaczy czekolada, zawdzięczająca swój obłędny smak starannie wyselekcjonowanym, dobrej jakości składnikom.
Czekolada Gorzka Peru 74% Kakao 100g - Ritter Sport
Czekolada Gorzka Peru 74% Kakao marki Ritter Sport to przepyszna czekolada, która pozwala zapomnieć o codzienności oraz rozkoszować się przyjemnym smakiem rozpływającej się w ustach, naturalnej słodyczy. Delikatna i subtelna czekolada o klasycznym, gorzkim smaku to dopracowana kompozycja, którą doceni każdy miłośnik słodkości w tradycyjnym wydaniu. Idealna jako dodatek do kawy lub herbaty o każdej porze dnia, doskonale sprawdzi się także w roli niezobowiązującego upominku dla bliskiej nam osoby.
Sięgając po Czekoladę Gorzką Ritter Sport zachwycisz się jej wyjątkowym smakiem, stanowiącym połączenie delikatnego i łagodnego mleka oraz ziaren najlepszych odmian kakaowca pochodzącego z Peru. Pozbawiona zbędnych dodatków i ulepszaczy czekolada, zawdzięczająca swój obłędny smak starannie wyselekcjonowanym, dobrej jakości składnikom.
Czekolada Gorzka z Pomarańczą bezglutenowa bez dodatku cukru 125g - Torras
Czekolada Gorzka z Pomarańczą bezglutenowa bez dodatku cukru marki Torras to doskonała propozycja dla osób, które lubią wyraźne smaki. Połączenie gorzkiej czekolady z pomarańczą nadało jej przyjemny, cytrusowy aromat i smak. Produkt ten doskonale sprawdza się jako słodka przekąska. Ponadto znajduje zastosowanie także w różnego rodzaju deserach, m.in. ciastach i lodach. Klasyczne, eleganckie opakowanie sprawia, że stanowi też dobry pomysł na prezent.
Czekolada nie zawiera dodatku cukru. Zawiera substancje słodzące. Produkt bezglutenowy.
Czekolada Gorzka z Migdałami bezglutenowa bez dodatku cukru 150g - Torras
Czekolada Gorzka z Migdałami bezglutenowa bezglutenowa bez dodatku cukru marki Torras to pyszna hiszpańska czekolada bez dodatku cukru. Smakosze słodyczy bardzo często przyznają, że czekolada gorzka jest jednym z najlepszych możliwych wyborów. Zawarte w niej związki poprawiają działanie układu krwionośnego, wydłużają młodość oraz poprawiają humor. Połączenie gorzkiej czekolady z całymi migdałami to duet doskonały! Otrzymujemy w ten sposób nie tylko wyśmienity smak, ale również skarbnicę witamin i minerałów.
Produkt nie zawiera glutenu, dzięki czemu może być bezpiecznie spożywany przez osoby chore na celiakię oraz wrażliwe na gluten. Zawiera substancje słodzące.
Czekolada Gorzka 85% Kakao bez dodatku cukru ZERO 100g - Torras
Czekolada Gorzka 85% Kakao bez dodatku cukru ZERO marki Torras to czekolada gorzka zawierająca 85% kakao bez dodatku cukru. Sprawdzi się jako pyszna przekąska lub dodatek do ciast i deserów. Czekoladę gorzką bardzo często stosuje się jako posypkę do słodkości na zimno lub w postaci rozpuszczonej, jako polewę do ciasta. Gorzka czekolada wykorzystywana jest powszechnie w cukiernictwie.
Czekolada Gorzka Torras stanowi bogactwo magnezu, które płynie z obecności dużej ilości kakao w składzie. Choć produkt wykorzystuje się najczęściej jako dodatek do pysznych, słodkich posiłków, może być spożywana również bezpośrednio. Chętnie wybierana jest przez osoby, które nie lubią słodyczy z dużą ilością cukrów.
Czekolada Gorzka z Pomarańczą bezglutenowa bez dodatku cukru 75g - Torras
Czekolada Gorzka z Pomarańczą bezglutenowa bez dodatku cukru marki Torras to doskonała propozycja dla osób, które lubią wyraźne smaki. Połączenie gorzkiej czekolady z pomarańczą nadało jej przyjemny, cytrusowy aromat i smak. Produkt ten doskonale sprawdza się jako słodka przekąska. Ponadto znajduje zastosowanie także w różnego rodzaju deserach, m.in. ciastach i lodach. Klasyczne, eleganckie opakowanie sprawia, że stanowi też dobry pomysł na prezent.
Czekolada nie zawiera dodatku cukru. Zawiera substancje słodzące. Produkt bezglutenowy.
Baton Gorzka Czekolada bez dodatku cukru bezglutenowy BIO 40g - Super Fudgio
Baton Gorzka Czekolada bez dodatku cukru bezglutenowy BIO marki Super Fudgio to ekologiczny produkt bez glutenu i bez oleju palmowego, w którego składzie znalazły się m.in. odtłuszczone mleko w proszku, kakaowy tłuszcz i kakaowa miazga, a także substancja słodząca w postaci erytrytolu (wszystkie surowce pochodzą z upraw ekologicznych). Czekoladowy baton z ciemnej czekolady bez dodatku cukru może być spożywany zarówno przez wegetarian, jak i przez osoby, które chcą lub muszą wykluczyć ze swojej diety gluten. Chętnie sięgną po niego również ci wszyscy, którzy pragną odżywiać się w sposób świadomy i wybierają w tym celu zdrowe przekąski.
Czekolada Gorzka z Cynamonem ze Stewią bezglutenowa bez dodatku cukru 125g - Torras
Czekolada Gorzka z Cynamonem ze Stewią bezglutenowa bez dodatku cukru marki Torras stanowi niezwykle wyraziste połączenie smaków i aromatów. Klasyczny, szlachetny smak i aromat produkowany według tradycyjnej receptury sprawia, że czekolada Torras jest jedyna w swoim rodzaju. Wybierając ten produkt mamy gwarancję najwyższej jakości starannie wyselekcjonowanych składników oraz aksamitnego, pełnego smaku rozpływającego się w ustach.
Czekolada nie zawiera dodatku cukru. Zawiera substancje słodzące. Produkt bezglutenowy.
Czekolada Gorzka z Erytrytolem i Glikozydami Stewiolowymi bez dodatku cukru 100g - Pure and Good
Czekolada Gorzka z Erytrytolem i Glikozydami Stewiolowymi bez dodatku cukru marki Pure and Good to gorzka czekolada słodzona erytrytolem i glikozydami stewiolowymi. Słodycz i mniejszą od tradycyjnych łakoci tego typu kaloryczność czekolada zawdzięcza naturalnemu, niskoenergetycznemu erytrytolowi, którym zastąpiono cukier.
Zawiera substancje słodzące. Produkt bezglutenowy.
Czekolada Gorzka Kamerun 74% Kakao 100g - Wawel
Czekolada Gorzka 74% Kakao z Ziarnem z Kamerunu marki Wawel to wytrawna i aromatyczna w smaku Gorzka czekolada z zawartością 74% kakao. Do jej produkcji użyto znaną i cenioną odmianę ziarna kakaowca FORASTERO z plantacji afrykańskich w Kamerunie. Ziarno charakteryzuje intensywnie głęboki smak zapach i aromat.
Czekolada Gorzka Kamerun 74% Kakao marki Wawel to gorzka czekolada dla prawdziwych koneserów. To doskonały dodatek do kawy lub herbaty podczas spotkania ze znajomymi, ale także idealny składnik deserów. Zamknięta w tabliczce czekolady moc kakao z Kamerunu, to także pełnia smaku oraz moc dobrych składników. Czekolada bez oleju palmowego, emulgatora E476 oraz aromatów, z prostym i krótkim składem.
Czekolada Gorzka Wenezuela 74% Kakao 100g - Wawel
Czekolada Gorzka 74% Kakao z Ziarnem z Wenezueli marki Wawel to wytrawna i aromatyczna w smaku Gorzka czekolada z zawartością 74% kakao. Do jej produkcji użyto ziarna z plantacji kakaowca w Wenezueli. Charakteryzuje je intensywnie głęboki smak, zapach i aromat. Czekolada ma wyjątkowo krótki skład, jest idealnie gładka i rozpływa się w ustach.
Czekolada Gorzka Wenezuela 74% Kakao marki Wawel to gorzka czekolada dla prawdziwych koneserów. To wspaniały dodatek do kawy lub herbaty podczas spotkania ze znajomymi, ale także idealny składnik deserów. Zamknięta w tabliczce czekolady moc kakao z Wenezueli, to także pełnia smaku oraz moc dobrych składników. Czekolada bez oleju palmowego, emulgatora E476 oraz aromatów, z prostym i krótkim składem.
Czekolada Gorzka Ghana 74% Kakao 100g - Wawel
Czekolada Gorzka 74% Kakao z Ziarnem z Ghany marki Wawel to wytrawna i aromatyczna w smaku gorzka czekolada z zawartością 74% kakao. Do jej produkcji użyto ziarna z plantacji kakaowca w Ghanie. Charakteryzuje je intensywnie głęboki smak, zapach i aromat. Czekolada ma wyjątkowo krótki skład, jest idealnie gładka i rozpływa się w ustach.
Czekolada Gorzka Ghana 74% Kakao marki Wawel to gorzka czekolada dla prawdziwych koneserów. Rozpieszcza swoich smakoszy przy okazji samotnych wieczorów, kiedy zatapiana w gorącej herbacie tak wspaniale rozpuszcza się na podniebieniu. Wtłacza w nas jeszcze więcej szczęścia, kiedy dzielimy się nią z przyjaciółmi podczas domowych rozmów. A często także podczas przypadkowego spotkania, dlatego warto jest mieć ją zawsze przy sobie. Idealnie komponuje się z mocnym espresso, mają ze sobą wiele wspólnego!
Czekolada Gorzka 100% Kakao BIO 50g - Alce Nero
Czekolada Gorzka 100% Kakao BIO marki Alce Nero to intensywna i mocna tabliczka kakaowa z dodatkiem wanilii wyprodukowana z certyfikowanego ekologicznego kakao. Produkt dedykowany jest prawdziwym koneserom czekolady. Może stanowić idealną przekąskę oraz formę deseru. W składzie czekolady nie odnajdziemy żadnych zbędnych dodatków ani dodatku cukru.
Czekolada Gorzka Ghana z Solą Himalajską 74% Kakao 100g - Wawel
Czekolada Gorzka z Solą Himalajską 74% Kakao z Ziarnem z Ghany marki Wawel to wytrawna i aromatyczna w smaku gorzka czekolada z zawartością 74% kakao. Do jej produkcji użyto ziarna z plantacji kakaowca z Ghany oraz soli himalajskiej. Czekoladę charakteryzuje intensywnie głęboki smak, zapach i aromat. Czekolada ma wyjątkowo krótki skład, jest idealnie gładka i rozpływa się w ustach.
Czekolada Gorzka z Solą Himalajską Ghana 74% Kakao marki Wawel to gorzka czekolada dla prawdziwych koneserów. Rozpieszcza swoich smakoszy przy okazji samotnych wieczorów, kiedy zatapiana w gorącej herbacie tak wspaniale rozpuszcza się na podniebieniu. Wtłacza w nas jeszcze więcej szczęścia, kiedy dzielimy się nią z przyjaciółmi podczas domowych rozmów. A często także podczas przypadkowego spotkania, dlatego warto jest mieć ją zawsze przy sobie. Idealnie komponuje się z mocnym espresso, mają ze sobą wiele wspólnego!
Czekolada Biała z Jagodami Goji bez dodatku cukru 75g - Torras
Bezglutenowa czekolada biała z jagodami goji słodzona maltitolem stanowi doskonałą przekąskę. Połączenie słodkiej czekolady i kwaskowatych suszonych owoców sprawia, że każda kostka rozpływa się w ustach.
Czekolada wytwarzana jest bez użycia cukru i bez składników zawierających gluten.
Czekolada Biała z Kiwi bez dodatku cukru 75g - Torras
Czekolada Biała z Kiwi bez dodatku cukru marki Torras to czekolada biała bezglutenowa z dodatkiem kiwi, która sprawdzi się jako pyszna przekąska lub dodatek do ciast i deserów. Czekoladę bardzo często stosuje się jako posypkę do słodkości na zimno lub w postaci rozpuszczonej, jako polewę do ciasta. Czekolada wykorzystywana jest powszechnie w cukiernictwie.
Czekolada Biała z Truskawkami bez dodatku cukru bezg;utenowa 75g - Torras
Czekolada biała z truskawkami, bez dodatku cukru, słodzona słodzikiem - maltitolem, bezglutenowa.
Czekolada Mleczna z Migdałami bez dodatku cukru 125g - Torras
Czekolada Torras mleczna z migdałami bez dodatku cukru. Waga 125g
Słodzona słodzikiem - glikozyd stewiowy i erytrytol.
Czekolada Gorzka z Owocami Leśnymi Bezglutenowa bez dodatku cukru 125g - Torras
Bezglutenowa czekolada gorzka z owocami leśnymi słodzona erytrytolem stanowi doskonałą przekąskę.
Czekolada wytwarzana jest bez użycia cukru i bez składników zawierających gluten.
Czekolada Gorzka ze Stewią bez dodatku cukru bezglutenowa 100g - Torras
Czekolada gorzka z erytrytolem i glikozydami stewiolowymi bezglutenowa i bez dodatku cukru.
Czekolada Mleczna bez dodatku cukru 75g - Torras
Czekolada Mleczna bez dodatku cukru bezglutenowa marki Torras to mleczna czekolada słodzona maltitolem posiadająca kilkanaście procent mniej kcal niż zwykła czekolada i znacznie mniej węglowodanów a smakuje tak samo pysznie.
Doskonała chwila słodyczy jeśli ze względów dietetycznych zwykle odmawiasz sobie zjedzenia kosteczki czekolady - teraz możesz z przyjemnością i bez wyrzutów sumienia sięgnąć nie tylko po jedną kostkę, ale nawet kilka - 1 pasek mlecznej czekolady Torras zawiera o ponad 40% mniej kcal niż pasek tradycyjnej czekolady.
Czekolada Gorzka z Kawą Bezglutenowa bez dodatku cukru 75g - Torras
Czekolada Gorzka z Kawą bez dodatku cukru marki Torras to gorzka czekolada słodzona maltitolem posiadająca kilkanaście procent mniej kcal niż zwykła czekolada i znacznie mniej węglowodanów a smakuje tak samo pysznie. Doskonała chwila słodyczy jeśli ze względów dietetycznych zwykle odmawiasz sobie zjedzenia kosteczki czekolady - teraz możesz z przyjemnością i bez wyrzutów sumienia sięgnąć nie tylko po jedną kostkę, ale nawet kilka - 1 pasek gorzkiej czekolady Torras zawiera o ponad 40% mniej kcal niż pasek tradycyjnej czekolady.
Czekolada Gorzka z Ziarnami Kakao 75g - Torras
Czekolada Gorzka z Ziarnami Kakao marki Torras to gorzka czekolada słodzona maltitolem posiadająca kilkanaście procent mniej kcal niż zwykła czekolada i znacznie mniej węglowodanów a smakuje tak samo pysznie. Doskonała chwila słodyczy jeśli ze względów dietetycznych zwykle odmawiasz sobie zjedzenia kosteczki czekolady - teraz możesz z przyjemnością i bez wyrzutów sumienia sięgnąć nie tylko po jedną kostkę, ale nawet kilka - 1 pasek gorzkiej czekolady Torras zawiera o ponad 40% mniej kcal niż pasek tradycyjnej czekolady.
Czekolada Wegańska Premium Gorzka 71% Kakao z Żurawiną bez laktozy bezglutenowa BIO 100g - Bonvita
Czekolada Wegańska Premium Gorzka 71% Kakao z Żurawiną bez laktozy bezglutenowa BIO marki Bonvita to bezglutenowa czekolada gorzka nie tylko zaspokaja apetyt na słodycze, ale również świetnie smakuje. Dodatek żurawiny sprawia, że nawet najwięksi smakosze mlecznej czekolady tradycyjnej wybiorą właśnie tę - bo naprawdę uwodzi smakiem.
Na dodatek nie zawiera laktozy, jest bez glutenu a 90% składników ma pochodzenie Fair Trade.
Czekolada Wegańska Premium Gorzka 71% Kakao z Kawałkami Pomarańczy bez laktozy bezglutenowa BIO 100g - Bonvita
Czekolada Wegańska Premium Gorzka 71% Kakao z Kawałkami Pomarańczy bez laktozy bezglutenowa BIO marki Bonvita to bezglutenowa doskonała alternatywa dla zwykłej czekolady – nie zawiera mleka ani laktozy, dlatego można ją polecić osobom z nietolerancją tego składnika. Ta wyjątkowa czekolada to znakomity sposób nie tylko na zaspokojenie apetytu, ale również na dostarczenie organizmowi witamin z grupy B.
Kawałki pomarańczy to doskonały dodatek do czekolady, podnoszący w znacznym stopniu jej walory odżywcze. Bezglutenowa czekolada gorzka z kawałkami pomarańczy to pyszny smakołyk zarówno dla dorosłych, jak i dla dzieci.
Czekolada Gorzka z Migdałami BIO 100g - Vivani
Gorzka czekolada o wyjątkowym smaku, z dodatkiem migdałów.
Opinie o produkcie (0)
Delikatesy z Natury
Sklep Internetowy ze zdrową żywnością
885 903 904
esklep@delikatesyznatury.pl
ul. Pużaka 49
38-400 Krosno
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.