Koszty Dostawy
10.99 zł |
|
12.99 zł |
|
14.99 zł | |
15.99 zł | |
*Dotyczy zamówień opłaconych z góry |
Bułki do Zapiekania Ciabatta bezglutenowe bez laktozy 200g - Schär
Opis
Bułki do Zapiekania Ciabatta bezglutenowe bez laktozy 200g - Schär
Opis produktu
Bułki do zapiekania Ciabatta bezglutenowe bez laktozy marki Schär to bezglutenowa Ciabatta do dalszego odpieku z nasionami słonecznika i lnu. Włoskie bułki świetnie smakują na zimno, jak i na ciepło. Z klasycznej ciabatty wykonuje się kanapkę Panino. Chleb jest krojony poziomo a do kanapki dodaje się salami, szynkę, mięso, ser, itp. Panino podawane jest najczęściej na ciepło.
Można piec w piekarniku nagrzanym do 200 stopni Celcjusza przez 5 min. Opakowanie zawiera 4 sztuki bułek po 50g. Pakowane w atmosferze ochronnej.
Masa netto: 200g
Składniki
Woda, mąka ryżowa, błonnik roślinny, skrobia kukurydziana, mąka kukurydziana, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, olej roślinny, drożdże, dekstroza, sojowy izolat białkowy z soi, sól, regulator kwasowości: kwas winowy i kwas cytrynowy.
Wartość odżywcza
Wartości odżywcze w 100g | |
---|---|
Wartość energetyczna | 900 kJ / 213 kcal |
Tłuszcz | 1,8 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,3 g |
Węglowodany | 41 g |
w tym cukry | 2,7 g |
Błonnik | 8,3 g |
Białko | 4,1 g |
Sól | 1 g |
Sposób użycia
Jako baza do słynnej włoskiej kanapki Panino.
Informacja alergenna
Produkt bezglutenowy.
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Szczegóły produktu
Parametr | Informacja |
---|---|
Kraj Producenta | Włochy |
Bezglutenowy (deklaracja) | Tak |
Bezglutenowy (w składnikach) | Tak |
Wegetariański | Tak |
Wegański | Tak |
Szczegóły produktu
Produkt wegetariański | Tak |
Produkt wegański | Tak |
Dystrybutor | Merkury S. A., ul. Sejneńska 16, 15-399 Białystok |
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.