
Promocje
Nowości
- Wszystkie produkty(4872)
- Polecane(386)
- Produkty przecenione (krótki termin)(14)
- Outlet(42)
- Diety(2851)
- Produkty Świeże (tylko odbiór osobisty)(18)
- Makaron, Ryż, Kasza(275)
- Mąki(105)
- Pieczywo(154)
- Do Wypieków(106)
- Płatki, Musli i Otręby(209)
- Bakalie(236)
- Słodycze i Przekąski(701)
- Batony(68)
- Chipsy i Chrupki(71)
- Ciastka i Sezamki(98)
- Cukierki, Lizaki, Żelki(63)
- Czekolady(103)
- Desery, Kremy, Masła orzechowe(31)
- Gumy(24)
- Przekąski i Słodkości(165)
- Suszone owoce i warzywa(87)
- Wafelki(13)
- Cukier i środki słodzące(130)
- Miody(46)
- Budynie, Galaretki, Kisiele(48)
- Soki, Syropy i Napoje(363)
- Herbata, Kawa, Kakao(349)
- Oliwy, Oleje, Tłuszcze(219)
- Produkty z Kokosa(120)
- Przyprawy i zioła(339)
- Ziarna i nasiona(174)
- Dania Gotowe i Konserwy(70)
- Przetwory owocowe i warzywne(323)
- Pasty i pasztety(210)
- Kuchnie Świata(462)
- Ryby i Owoce Morza(35)
- Superfoods i Suplementy(363)
- Produkty dla dzieci(52)
- Kosmetyki(456)
- Środki czystości(143)
- Książki(4)
- Opakowania zbiorcze(7)
- Zero Waste(52)
- Inne(47)
- Dietetyk Online(6)






























Koszty Dostawy
|
9.99 zł |
|
13.99 zł |
|
14.99 zł* |
*Dotyczy zamówień opłaconych z góry |
Czekolada Gorzka 85% Kakao bez dodatku cukru ZERO 100g - Torras
Opis
Opis produktu
Opis
Czekolada Gorzka 85% Kakao bez dodatku cukru ZERO marki Torras to czekolada gorzka zawierająca 85% kakao bez dodatku cukru. Sprawdzi się jako pyszna przekąska lub dodatek do ciast i deserów. Czekoladę gorzką bardzo często stosuje się jako posypkę do słodkości na zimno lub w postaci rozpuszczonej, jako polewę do ciasta. Gorzka czekolada wykorzystywana jest powszechnie w cukiernictwie.
Czekolada Gorzka Torras stanowi bogactwo magnezu, które płynie z obecności dużej ilości kakao w składzie. Choć produkt wykorzystuje się najczęściej jako dodatek do pysznych, słodkich posiłków, może być spożywana również bezpośrednio. Chętnie wybierana jest przez osoby, które nie lubią słodyczy z dużą ilością cukrów.
Zawiera substancje słodzące. Produkt bezglutenowy.
Masa netto: 100g
Składniki
Miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, substancja słodząca (maltitol), odtłuszczone kakao w proszku, inulina, emulgator (lecytyna słonecznikowa), aromat waniliowy.
Wartość odżywcza
Wartości odżywcze w 100g | |
---|---|
Wartość energetyczna | 2279 kJ /553 kcal |
Tłuszcz | 48 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 29 g |
Węglowodany | 19 g |
w tym cukry | <5 g |
w tym poliole | 14,5 g |
Błonnik | 14 g |
Białko | 10 g |
Sól | 0,1 g |
Informacja alergenna
Produkt może zawierać orzechy, mleko, soję i sezam.
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Szczegóły produktu
Parametr | Informacja |
---|---|
Kraj Producenta | Hiszpania |
Dla diabetyków | Bez dodatku cukru |
Wegetariański | Tak |
Wegański | Tak |
Szczegóły produktu
Produkt dla diabetyków | Bez dodatku cukru |
Produkt wegetariański | Tak |
Dystrybutor | Simpatico s.c. Stanisław Mędrzecki Magdalena Gajewska ul. Rydygiera 8 budynek 18 III p. 01-793 Warszawa |
Produkty powiązane
Czekolada Gorzka z Owocami Leśnymi bez dodatku cukru 125g - Torras

Bezglutenowa czekolada gorzka z owocami leśnymi słodzona erytrytolem stanowi doskonałą przekąskę.
Czekolada wytwarzana jest bez użycia cukru i bez składników zawierających gluten.
Czekolada Gorzka z Orzechami Laskowymi ze Stewią bez dodatku cukru 125g - Torras

Bezglutenowa czekolada gorzka z orzechami laskowymi słodzona erytrytolem stanowi doskonałą przekąskę.
Czekolada wytwarzana jest bez użycia cukru i bez składników zawierających gluten.
Czekolada Gorzka ze Stewią bez dodatku cukru 100g - Torras

Czekolada gorzka – glikozyd stewiowy i erytrytol.
Waga netto: 100g
Bezglutenowa. Bez dodatku cukru.
Czekolada Gorzka 72% Kakao bez dodatku cukru 75g - Torras

Czekolada gorzka marki Torras to czekolada gorzka zawierająca 72% kakao bez dodatku cukru. Sprawdzi się jako pyszna przekąska lub dodatek do ciast i deserów. Czekoladę gorzką bardzo często stosuje się jako posypkę do słodkości na zimno lub w postaci rozpuszczonej, jako polewę do ciasta. Gorzka czekolada wykorzystywana jest powszechnie w cukiernictwie. Czekoladka gorzka Torras to bogactwo magnezu, które płynie z obecności dużej ilości kakao w składzie. Choć produkt wykorzystuje się najczęściej jako dodatek do pysznych, słodkich posiłków, może być spożywana również bezpośrednio. Chętnie wybierana jest przez osoby, które nie lubią słodyczy z dużą ilością cukrów.
Czekolada Gorzka z Kawą bez dodatku cukru 75g - Torras

Czekolada gorzka z kawą bez dodatku cukru marki Torras to gorzka czekolada słodzona maltitolem posiadająca kilkanaście procent mniej kcal niż zwykła czekolada i znacznie mniej węglowodanów a smakuje tak samo pysznie. Doskonała chwila słodyczy jeśli ze względów dietetycznych zwykle odmawiasz sobie zjedzenia kosteczki czekolady - teraz możesz z przyjemnością i bez wyrzutów sumienia sięgnąć nie tylko po jedną kostkę, ale nawet kilka - 1 pasek gorzkiej czekolady Torras zawiera o ponad 40% mniej kcal niż pasek tradycyjnej czekolady.
Zawartość masy kakaowej: minimum 49%.
Masa netto: 75g
Czekolada Gorzka 79% Kakao BIO bez dodatku cukru 100g - Torras

Czekolada Gorzka 79% Kakao bez dodatku cukru BIO marki Torras to czekolada gorzka zawierająca 79% kakao bez dodatku cukru. Sprawdzi się jako pyszna przekąska lub dodatek do ciast i deserów. Czekoladę gorzką bardzo często stosuje się jako posypkę do słodkości na zimno lub w postaci rozpuszczonej, jako polewę do ciasta. Gorzka czekolada wykorzystywana jest powszechnie w cukiernictwie.
Czekoladka Gorzka Torras stanowi bogactwo magnezu, które płynie z obecności dużej ilości kakao w składzie. Choć produkt wykorzystuje się najczęściej jako dodatek do pysznych, słodkich posiłków, może być spożywana również bezpośrednio. Chętnie wybierana jest przez osoby, które nie lubią słodyczy z dużą ilością cukrów.
Czekolada Gorzka z Truskawkami bez dodatku cukru 75g - Torras

Czekolada gorzka z truskawkami BIO marki Torras to czekolada gorzka zawierająca minimum 50% kakao bez dodatku cukru. Sprawdzi się jako pyszna przekąska lub dodatek do ciast i deserów. Czekoladę gorzką bardzo często stosuje się jako posypkę do słodkości na zimno lub w postaci rozpuszczonej, jako polewę do ciasta. Gorzka czekolada wykorzystywana jest powszechnie w cukiernictwie. Czekoladka gorzka Torras to bogactwo magnezu, które płynie z obecności dużej ilości kakao w składzie. Choć produkt wykorzystuje się najczęściej jako dodatek do pysznych, słodkich posiłków, może być spożywana również bezpośrednio. Chętnie wybierana jest przez osoby, które nie lubią słodyczy z dużą ilością cukrów.
Czekolada Gorzka z Mango bez dodatku cukru 75g - Torras

Czekolada gorzka z mango bez dodatku cukru marki Torras to czekolada gorzka zawierająca minimum 49% kakao bez dodatku cukru. Sprawdzi się jako pyszna przekąska lub dodatek do ciast i deserów. Czekoladę gorzką bardzo często stosuje się jako posypkę do słodkości na zimno lub w postaci rozpuszczonej, jako polewę do ciasta. Gorzka czekolada wykorzystywana jest powszechnie w cukiernictwie. Czekoladka gorzka z mango Torras to bogactwo magnezu, które płynie z obecności dużej ilości kakao w składzie. Choć produkt wykorzystuje się najczęściej jako dodatek do pysznych, słodkich posiłków, może być spożywana również bezpośrednio. Chętnie wybierana jest przez osoby, które nie lubią słodyczy z dużą ilością cukrów.
Czekolada Gorzka z Kokosem bez dodatku cukru 125g - Torras

Czekolada Gorzka z Kokosem bez dodatku cukru marki Torras to czekolada gorzka zawierająca minimum 47% kakao bez dodatku cukru. Sprawdzi się jako pyszna przekąska lub dodatek do ciast i deserów. Czekoladę gorzką bardzo często stosuje się jako posypkę do słodkości na zimno lub w postaci rozpuszczonej, jako polewę do ciasta. Gorzka czekolada wykorzystywana jest powszechnie w cukiernictwie.
Czekoladka Gorzka z Kokosem Torras stanowi bogactwo magnezu, które płynie z obecności dużej ilości kakao w składzie. Choć produkt wykorzystuje się najczęściej jako dodatek do pysznych, słodkich posiłków, może być spożywana również bezpośrednio. Chętnie wybierana jest przez osoby, które nie lubią słodyczy z dużą ilością cukrów.
Czekolada Gorzka 100% Kakao bez dodatku cukru BIO 100g - Torras

Czekolada Gorzka 100% Kakao bez dodatku cukru BIO marki Torras to czekolada gorzka zawierająca 100% kakao bez dodatku cukru. Sprawdzi się jako pyszna przekąska lub dodatek do ciast i deserów. Czekoladę gorzką bardzo często stosuje się jako posypkę do słodkości na zimno lub w postaci rozpuszczonej, jako polewę do ciasta. Gorzka czekolada wykorzystywana jest powszechnie w cukiernictwie.
Czekolada Gorzka Torras stanowi bogactwo magnezu, które płynie z obecności dużej ilości kakao w składzie. Choć produkt wykorzystuje się najczęściej jako dodatek do pysznych, słodkich posiłków, może być spożywana również bezpośrednio. Chętnie wybierana jest przez osoby, które nie lubią słodyczy z dużą ilością cukrów.
Czekolada Gorzka 100% Kakao z Dominikany bez dodatku cukru BIO 80g - Vivani

Czekolada Gorzka 100% Kakao z Dominikany bez dodatku cukru BIO marki Vivani to przepyszna gorzka czekolada która powstaje z certyfikowanego ekologicznego kakao z Dominikany. W składzie czekolady nie znajdziemy żadnych zbędnych dodatków, ani cukru. Produkt dedykowany prawdziwym koneserom czekolady.
Czekolada Gorzka bez dodatku cukru 40% mniej kalorii 100g - RED Delight

Czekolada Gorzka bez dodatku cukru 40% mniej kalorii marki RED Delight to pyszna, mleczna czekolada charakteryzująca się obniżoną zawartością tłuszczu i brakiem dodatku cukru. Źródłem słodyczy w czekoladach Red jest erytrytol i maltitol. Erytrytol jest naturalną substancją słodzącą. Jego wartość energetyczna wynosi 0. Uważany jest obecnie za najbezpieczniejszą substancję słodzącą. Ponadto czekolada jest produktem bezglutenowym, stosownym dla wegan.
Wartość energetyczną zmniejszono o 40% poprzez obniżenie zawartości tłuszczu o 33% oraz brak dodatku cukrów w porównaniu do czekolady gorzkiej o zawartości kakao minimum 60%.
Czekolada Gorzka 70% Kakao bez dodatku cukru 100g - Wawel

Czekolada Gorzka 70% Kakao bez dodatku cukru marki Wawel to przepyszna gorzka czekolada bez cukru będąca efektem wytężonych prac nad recepturą oraz zasługą wyłącznie dobrych jakościowo składników. Wysoka zawartość masy kakaowej (miazgi kakaowej) pozwala uzyskać silnie kakaowy smak oraz bogaty aromat, który pobudza i zachęca do konsumpcji natychmiast po otwarciu. Za jej słodką nutę odpowiada maltitol - substancja z grupy polioli pochodzenia naturalnego.
Czekolada Wawel Gorzka 70% Cocoa pomoże naładować się pozytywną energią. Pozbawiona dodatku cukru czekolada wyróżnia się niesamowitym, mocno kakaowym smakiem oraz bogatym aromatem, który zawdzięcza wysokiej (70% masy produktu) zawartości miazgi kakaowej uzyskiwanej ze starannie wyselekcjonowanych odmian ziarna kakaowca pochodzących z wybrzeży Afryki. Doskonale sprawdza się w roli dodatku do kawy podczas spotkań z rodziną lub przyjaciółmi, a także jako szybka przekąska o każdej porze dnia.
Czekolady Wawel z linii „Bez Dodatku Cukru” to produkty polecane w szczególności dla diabetyków (bez dodatku cukru), osób ograniczających spożycie cukru oraz wszystkich, którzy poszukują smacznego uzupełnienia stosowanej diety. Czekolada zawiera tłuszcze uzyskiwane z ziarna kakaowego. Produkt nie zawiera oleju palmowego, cukru, E476, substancji konserwujących i aromatów. W składzie lecytyna z certyfikowanych nasion soi (bez GMO).
Czekolada Gorzka 70% Kakao bez dodatku cukru 30g - Wawel

Czekolada Gorzka 70% Kakao bez dodatku cukru marki Wawel to przepyszna gorzka czekolada bez cukru będąca efektem wytężonych prac nad recepturą oraz zasługą wyłącznie dobrych jakościowo składników. Wysoka zawartość masy kakaowej (miazgi kakaowej) pozwala uzyskać silnie kakaowy smak oraz bogaty aromat, który pobudza i zachęca do konsumpcji natychmiast po otwarciu. Za jej słodką nutę odpowiada maltitol - substancja z grupy polioli pochodzenia naturalnego.
Czekolada Wawel Gorzka 70% Cocoa pomoże naładować się pozytywną energią. Pozbawiona dodatku cukru czekolada wyróżnia się niesamowitym, mocno kakaowym smakiem oraz bogatym aromatem, który zawdzięcza wysokiej (70% masy produktu) zawartości miazgi kakaowej uzyskiwanej ze starannie wyselekcjonowanych odmian ziarna kakaowca pochodzących z wybrzeży Afryki. Doskonale sprawdza się w roli dodatku do kawy podczas spotkań z rodziną lub przyjaciółmi, a także jako szybka przekąska o każdej porze dnia.
Czekolady Wawel z linii „Bez Dodatku Cukru” to produkty polecane w szczególności dla diabetyków (bez dodatku cukru), osób ograniczających spożycie cukru oraz wszystkich, którzy poszukują smacznego uzupełnienia stosowanej diety. Czekolada zawiera tłuszcze uzyskiwane z ziarna kakaowego. Produkt nie zawiera oleju palmowego, cukru, E476, substancji konserwujących i aromatów. W składzie lecytyna z certyfikowanych nasion soi (bez GMO).
Czekolada Gorzka z Pomarańczą bezglutenowa bez dodatku cukru 125g - Torras

Czekolada Gorzka z Pomarańczą bezglutenowa bez dodatku cukru marki Torras to doskonała propozycja dla osób, które lubią wyraźne smaki. Połączenie gorzkiej czekolady z pomarańczą nadało jej przyjemny, cytrusowy aromat i smak. Produkt ten doskonale sprawdza się jako słodka przekąska. Ponadto znajduje zastosowanie także w różnego rodzaju deserach, m.in. ciastach i lodach. Klasyczne, eleganckie opakowanie sprawia, że stanowi też dobry pomysł na prezent.
Czekolada nie zawiera dodatku cukru. Zawiera substancje słodzące. Produkt bezglutenowy.
Czekolada Gorzka z Migdałami bezglutenowa bez dodatku cukru 150g - Torras

Czekolada Gorzka z Migdałami bezglutenowa bezglutenowa bez dodatku cukru marki Torras to pyszna hiszpańska czekolada bez dodatku cukru. Smakosze słodyczy bardzo często przyznają, że czekolada gorzka jest jednym z najlepszych możliwych wyborów. Zawarte w niej związki poprawiają działanie układu krwionośnego, wydłużają młodość oraz poprawiają humor. Połączenie gorzkiej czekolady z całymi migdałami to duet doskonały! Otrzymujemy w ten sposób nie tylko wyśmienity smak, ale również skarbnicę witamin i minerałów.
Produkt nie zawiera glutenu, dzięki czemu może być bezpiecznie spożywany przez osoby chore na celiakię oraz wrażliwe na gluten. Zawiera substancje słodzące.
Czekolada Gorzka z Cynamonem ze Stewią bezglutenowa bez dodatku cukru 125g - Torras

Czekolada Gorzka z Cynamonem ze Stewią bezglutenowa bez dodatku cukru marki Torras stanowi niezwykle wyraziste połączenie smaków i aromatów. Klasyczny, szlachetny smak i aromat produkowany według tradycyjnej receptury sprawia, że czekolada Torras jest jedyna w swoim rodzaju. Wybierając ten produkt mamy gwarancję najwyższej jakości starannie wyselekcjonowanych składników oraz aksamitnego, pełnego smaku rozpływającego się w ustach.
Czekolada nie zawiera dodatku cukru. Zawiera substancje słodzące. Produkt bezglutenowy.
Czekolada Gorzka z Pomarańczą bezglutenowa bez dodatku cukru 75g - Torras

Czekolada Gorzka z Pomarańczą bezglutenowa bez dodatku cukru marki Torras to doskonała propozycja dla osób, które lubią wyraźne smaki. Połączenie gorzkiej czekolady z pomarańczą nadało jej przyjemny, cytrusowy aromat i smak. Produkt ten doskonale sprawdza się jako słodka przekąska. Ponadto znajduje zastosowanie także w różnego rodzaju deserach, m.in. ciastach i lodach. Klasyczne, eleganckie opakowanie sprawia, że stanowi też dobry pomysł na prezent.
Czekolada nie zawiera dodatku cukru. Zawiera substancje słodzące. Produkt bezglutenowy.
Opinie o produkcie (0)












