Menu
Producenci
Bestsellery
Baton Owocowy Kawa & Orzech 35g - Dobra Kaloria
Baton Owocowy Kawa & Orzech 35g - Dobra Kaloria

2,69 zł

Cena regularna: 2,99 zł

Najniższa cena: 2,69 zł
szt
Baton Owocowy Kokos & Orzech 35g - Dobra Kaloria
Baton Owocowy Kokos & Orzech 35g - Dobra Kaloria

2,45 zł

Cena regularna: 2,79 zł

Najniższa cena: 2,45 zł
szt
Inni Kupili Również
Skrobia Ziemniaczana BIO 500g - Bio Planet
Skrobia Ziemniaczana BIO 500g - Bio Planet

11,75 zł

Cena regularna:

12,79 zł

Najniższa cena: 11,75 zł
szt
Pulpa z Mango Alphonso 850g - Kier
Pulpa z Mango Alphonso 850g - Kier

17,99 zł

szt
Tahini Naturalne 185g - Primavika
Tahini Naturalne 185g - Primavika

7,95 zł

Cena regularna:

11,99 zł

Najniższa cena: 7,95 zł
szt

Koszty Dostawy

Orlen Paczka Delikatesy z Natury

10.99 zł

InPost Paczkomaty Delikatesy z Natury

12.99 zł

InPost Kurier Delikatesy z Natury

14.99 zł

DHL Kurier Delikatesy z Natury

15.99 zł

Darmowa dostawa od 279 zł*

*Dotyczy zamówień opłaconych z góry

Oceń nas w Google

Oceń Delikatesy z Natury w Google

Proszek do Pieczenia bezglutenowy 30g - Celiko

Dostępność: 54
Wysyłka w: do 72 godzin
Dostawa: Więcej szczegółów na stronie „Dostawa” sprawdź koszty dostawy
Cena: 1,99 zł 1.99
Cena w innych sklepach: 1,29 zł
ilość szt

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Ocena: 4.24508
Producent: Celiko
Kod EAN: 5900038002203

Opis

Proszek do Pieczenia bezglutenowy 30g - Celiko

Opis produktu

Proszek do Pieczenia bezglutenowy marki Celiko nadaje ciastu puszystą konsystencję. Idealnie nadaje się do przygotowywania domowych ciast i wypieków. Jest wytwarzany z wysokiej jakości składników, zgodnie ze standardami produkcyjnymi związanymi z produkcją bezglutenową i dietetyczną.

Jest znakomitym dodatkiem do różnego rodzaju wypieków, takich jak biszkopty, kruche ciasta, bułki, keksy, herbatniki i gofry.

Produkt bezglutenowy (PL-064-021) Opakowanie na 1 kg mąki.

Masa netto: 30g

Składniki

Regulator kwasowości: difosforany, substancja spulchniająca: węglany sodu, skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana.

Sposób użycia

Jedno opakowanie, zawierające 30 g proszku, wystarcza na ok. 1 kg mąki.

Sposób przygotowania

Przepis na Babkę piaskową:

Składniki: 300 g skrobi ziemniaczanej, 200 g cukru, 250 g margaryny, 4 jaja, 1 cukier wanilinowy Celiko, 2-3 łyżeczki proszku do pieczenia Celiko.

Wykonanie: margarynę rozpuścić i ostudzić do temperatury pokojowej. Jaja z cukrem i cukrem wanilinowym ubić w mikserze na puszystą masę, następnie dodać rozpuszczoną margarynę ciągle miksując. Dodać stopniowo skrobię wymieszaną z proszkiem do pieczenia, miksować do uzyskania gładkiej masy. Piec około 1 godziny w temp. 170-180°C.

Informacja alergenna

Produkt może zawierać mleko, soję, orzechy ziemne i laskowe.

Zalecane warunki przechowywania

Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Szczegóły produktu

Parametr Informacja
Kraj Producenta Polska
Bezglutenowy (deklaracja) Tak
Wegetariański Tak
Wegański Tak

Szczegóły produktu

Produkt wegetariański Tak
Produkt wegański Tak
Dystrybutor Celiko S A ul. Świętego Antoniego 71 61-359 Poznań

Koszty dostawy Więcej szczegółów na stronie „Dostawa”

Kraj wysyłki:

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.

Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Infolinia 885 903 904
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium